postheadericon Nezkracujte životnost pneumatik

Nezáleží na tom, že se vám podařilo sehnat kvalitní levné pneumatiky, a tím jste ušetřili svému finančnímu rozpočtu na další sezónu. Každé letní, nebo zimní Pneu vyžadují určitou pozornost, která by měla odpovídat tradičním zásadám, které prodlužují jejich životnost. Motoristé velmi často přehlíží mnoho skutečností, jež vedou k jejich záměrnému poškozování. Ano, my nabízíme levné pneumatiky, ale pokud jim neposkytnete odpovídající péči, tak se vám ve finále prodraží. Právě z těchto důvodů jsme založili tuto rubriku, kde vás seznámíme se základy péče o letní i zimní Pneu.

Letní i zimní Pneu pod kontrolou

Letní i zimní Pneu potřebují určitou kontrolu, která se především týká tlaku a hloubky vzorku. Jakmile budou tyto dvě položky vystaveny dlouhodobé nerovnováze, rapidně tím klesá kvalita zimní Pneu, ale i té letní. Nákup levné pneumatiky je jednou z kapitol chytrého obchodu, následná péče o ně je kapitolou druhou. Dejte svému automobilu maximální péči a ono se vám odvděčí svou dlouhověkostí a zároveň i neporuchovostí. Tlak pneumatik se má kontrolovat každých 14 dní, pokud tak nečiní, okrádá svou kapsu o nemalou část financí. Letní i zimní Pneu jsou tedy od prvního momentu závislé na vaší svědomitosti a kladnému přístupu k nim samotným

Hloubka a tlak – letní a zimní Pneu pod kontrolou

Kontrolou tlaku provádějte při teplotě 20°C. Nevadí, že máte levné pneumatiky, každá se při vyšších teplotách zahřívá a dochází ke zvýšení vnitřního tlaku, proto jsou tyto hodnoty zkreslené. Uvedený doporučený tlak naleznete vždy v manuálu od vozidla, nebo taktéž na víčku nádrže popřípadě sloupku B u řidiče. Taktéž nezapomeňte kontrolovat tlak v rezervě. Jde o velice opomíjenou součást důsledné obezřetnosti. Zajděte k nám na stránky http://shop.pspankrac.cz/ a nakupujte levné pneumatiky od nás.

Comments are closed.